Meille laatu ja kumppanuus ovat kunnia-asioita

meista_eisko

Eisko Oy

Eisko on erikoistunut asiakaskohtaisesti räätälöityjen sähkökeskusten suunnitteluun ja valmistukseen. Toiminnassamme olemme sitoutuneet yksilölliseen asiakaspalveluun sekä korkeimpaan mahdolliseen laatuun.

Valmistamiamme sähkökeskuksia käytetään laajasti esimerkiksi rakennus-, laiva-, metalli-, metsä- ja energiateollisuudessa. Korkeatasoiset komponenttivalinnat sekä aktiivinen laaduntarkkailu takaavat tuotteidemme turvallisuuden ja luotettavuuden. Asiakkaanamme tiedät aina saavasi käyttöösi yksilöllisesti valmistetun ja huolellisesti tarkastetun sähkökeskuksen.

Kaikki sähköstä
– jo vuodesta 1981

Olemme vuonna 1981 perustettu, vakavarainen suomalainen yritys. Hyödynnämme jokapäiväisessä toiminnassamme ISO 9001 -laatustandardille perustuvaa laadunhallintajärjestelmää, jonka avulla kehittämme toimintaamme jatkuvasti.

Kattava yhteistyöverkostomme takaa, että saat myös sähköasennukset sisältävät kokonaistoimitukset kauttamme. Lisäksi hoidamme vankalla ammattitaidolla erilaisten sähkölaitteistojen saneeraukset, huollot ja korjaukset.

Olemme yksi harvoista STUL-takuun piiriin kuuluvista sähkökeskusvalmistajista.

 

meista_kaikki-sahkosta
meista_ota-yhteytta

Ota yhteyttä palvelevaan sähköalan asiantuntijaan

Eiskon kaiken toiminnan keskiössä on asiakas. Asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin vastataan mahdollisimman nopeasti, joustavasti ja täsmällisesti. Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme ja suunnittelemme miten voisimme entisestään parantaa palvelujamme.

Ensiluokkainen laatu on meillä muutakin kuin asiakassuuntautunutta palvelua ja kasvavaa asiakastyytyväisyyttä. Meille on itsestäänselvää, että huolto- ja kunnossapitopalvelumme ovat korkeatasoisia ja ammattitaitoisia. Yhtä priimaa, kuin sähkökeskuksiemme kalusteet, kaapelit ja komponentit.

Arvomme

Luotettavuus

Sähkökeskuksemme ovat laadukkaita ja palvelumme toimivaa. Pidämme sanamme ja kannamme vastuun. Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia: sovitusta pidetään kiinni ja keskusteluyhteys kumppaneiden ja asiakkaan suuntaan on avoin.

Kumppanuus

Emme sooloile, vaan toimimme yhdessä toteuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen työn tilaajalle. Tuemme kaveria ja arvostamme myös omia asiantuntijaverkostojamme. Kerromme aina avoimesti, missä mennään. Onnistuminen on joukkuelaji.

Hyvinvointi

Kaikki mitä teemme luo hyvinvointia ympärillemme. Laadukkaat tuotteemme edistävät niin käyttäjän kuin kumppaneidemme toimintaa. Vastuullinen asenteemme luo työrauhaa ja kasvattaa luottamusta sekä osoittaa kunnioitusta kaikkia osapuolia kohtaan. Huomioimme myös toimintamme ympäristövaikutukset ja pyrimme tekemään kestäviä valintoja.

Kestävyys

Emme usko pikavoittoihin vaan katsomme pitkälle tulevaisuuteen. Panostamme aina laatuun ja pyrimme tekemään asiat niin hyvin kuin mahdollista, jotta ne palvelisivat hyvin tulevaisuudessakin. Satsaamme kumppanuuksiimme ja investoimme henkilökunnan kouluttamiseen ja hyvinvointiin.

meista_arvot