Asiakastarinat

TYKS P-sairaalan sähkökeskukset

Eisko Oy sai kunnian osallistua TYKS P-sairaalan uudistushankkeeseen valmistamalla uudisrakennuksen normaali- ja varavoiman sähkökeskukset. Sopimus allekirjoitettiin joulukuussa 2022. Tämä on yksi suurimmista yksittäisistä projekteistamme, johon sairaalan erityisvaatimukset toivat omat haasteensa.

Haasteet ja ratkaisut

Yksi projektin haasteista oli sen nopea käynnistyminen sekä koronapandemian ja maailmanlaajuisten poliittisten kriisien vuoksi ilmaantuneet komponenttien ja materiaalien saatavuusongelmat. Jouduimme reagoimaan nopeasti mm. katkaisijoiden speksauksiin ja suunnitelman tarkennuksiin. Yhteistyössä urakoitsijan kanssa laadimme keskuksien valmistuksen edellytyksistä tarkan aikataulun, joka sisälsi vaiheita kuten päivitetyt pääkaaviot ja niiden numerointi, osaluettelot, kokoonpanokuvat sekä piirikaaviot.

Yhteistyö oli saumatonta, asiantuntemus ja projektinhoito oli A-luokkaa alkupalaverista lähtien. Ja oikeastaan juuri tämän vuoksi valitsinkin teidän keskukset, jotta projektin saa toivotussa aikataulussa valmiiksi ja säästytään ylimääräisiltä väännöiltä ja ongelmilta. Ja tämä perustuu vuosien yhteistyön aikana saavutettuun luottamukseen.

Jussi Luoma
Saipu Oy

Yhteistyössä löytyi voimaa ja joustavuutta. Olimme valmistautuneet aloittamaan toimitukset vasta kesän alussa, mutta tiimin sitoutuminen mahdollisti aikaisemmat toimitukset ja sopeutumisen muutoksiin.

Karri Vallin
Eisko Oy

Laadukas lopputulos on yhteistyön hedelmä

Onnistuimme toimitusaikataulun suhteen yli odotusten. Kun meidät kutsuttiin toimitukseen liittyvään palaveriin, vastasimme  viimeisten keskuksien olevan jo paketissa ja valmiina toimitettavaksi. Avoimuus ja tiivis yhteistyö urakoitsijan kanssa olivat avainasemassa projektin onnistumisessa.

Laatu on keskeisessä roolissa sairaalaympäristössä. Yhteistyössä Varhan kanssa määrittelimme tarkasti laatuvaatimukset, jotka ohjasivat projektia alusta loppuun.

Eisko Oy osoitti vaadittua ammattitaitoa ja toteutustavat olivat huolellisesti mietittyjä. Eiskon suunnittelijoiden kanssa löydettiin toimivat sairaalaympäristöön räätälöidyt keskusratkaisut, jotka vastasivat standardeja ja tilaajan omia vaatimuksia.

Jussi Koivumäki
Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Eisko mukana projektin alusta loppuun asti

Usein isommissa projekteissa tulee eteen muutoksia matkan varrella. Osa ehditään suorittaa tehtaalla ennen toimitusta ja osa tehdään työmaalla.

Osaava ja koulutettu henkilökuntamme suoritti myös tämän kohteen työmaalla useita eri työsuorituksia. Kun asiakkaamme tarvitsee toimituksen jälkeen keskuksiin liittyvää osaamista tai komponentteja, ei palvelumme rajoitu ainoastaan tehtaamme porteille, vaan olemme mukana loppuun asti.

Tässä kohteessa suoritimme myös koko projektin katkaisijoiden suojalaiteasettelut, testauksen ja dokumentoinnin Schneider Electricin lisensioidulla ohjelmistolla.

Olemme erittäin kiitollisia luottamuksesta, jonka urakoitsija meille osoitti valitessaan meidät kumppaniksi tähän vaativaan projektiin. Tämä projekti osoitti kehitystä tapahtuvan, kun astumme ulos mukavuusalueeltamme ja kohtaamme haasteet päättäväisesti. Kiitos koko tiimille ja yhteistyökumppaneille erinomaisesta työstä!